مجله خبری اینترنتی گیلان

دولت و ملت همدلی و هم زبانی

مجله خبری اینترنتی گیلان

دولت و ملت همدلی و هم زبانی

۱۰۳ مطلب در آبان ۱۳۹۳ ثبت شده است

۲۹آبان


وضعیت نابسامان قراردادهای کاری و آشفتگی آماری در بازار کار، بروز تنش آبی پاییزه در تهران و کرمان، قرارداد خودروسازان با خارجی ها، پیشنهادات مربوط به قیمت نفت در بودجه 94، وضعیت حذف یارانه اقشار پُردرآمد، وعده جدید دولت درباره نرخ تورم و نایاب شدن گوجه فرنگی از مهم ترین اخبار اقتصادی در این هفته بود.

مجله خبری اینترنتی گیلان
۲۹آبان

ساخت‌وساز در شهر تهران بعد از عبور از خط‌قرمز «فضای‌سبز»، دومین حریم ممنوعه را هم شکست.

ارتفاعات البرز در کوه‌های شمال غرب تهران، به‌عنوان محدوده‌ای که بالاتر از «تراز 1800متر» قرار گرفته، مدتی است به محل جدید ساخت‌وسازها تبدیل شده است. این در حالی است که طبق مقررات سال‌های اخیر مدیریت شهری تهران، هر نوع ساخت‌وساز در زمین‌هایی با ارتفاع بیش‌از 1800 متر از سطح دریا، ممنوع بوده و در این فضاهای مرتفع شهر، به دلیل لزوم رعایت یکسری مسائل زیست‌محیطی، صرفا احداث کمربندسبز برای تسهیل جریان وزش باد پاک، مجاز بوده است.

مجله خبری اینترنتی گیلان
۲۹آبان
تعرفه واردات خودرو برای سال آینده هنوز مشخص نشده استرئیس کل گمرک ایران گفت: در رابطه با تعرفه خودرو و میزان درآمد گمرک در سال ۱۳۹۴ هیچ تصمیم‌گیری‌ای صورت نگرفته است.مسعود کرباسیان در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،‌ اظهار کرد: پیشنهادی از سوی گمرک در رابطه با تعرفه واردات هیچ کالایی و میزان درآمد این سازمان در بودجه ۱۳۹۴ اعلام نخواهد شد و این موضوع به دلیل آن است که گمرک تصویب کننده قانون بودجه نیست.
وی تصریح کرد: مسئولین امر همچون سازمان مدیریت و برنامه ریزی میزان درآمد و تعرفه کالا را اعلام می‌کنند و گمرک نسبت به حجم واردات کالا و تعرفه کالا پیش‌بینی خود از تحقق بودجه را اعلام خواهد کرد.
نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران افزود: به‌طور مثال در سال گذشته بنابر آمار ۵۱ میلیارد دلار واردات کالا و ۲ میلیارد دلار واردات خودرو اعلام شد که با توجه به ۴۰ درصد تعرفه واردات خودرو و ۷درصد نرخ موثر میزان درآمد گمرک در بودجه برابر با میزان تعریف شده مصوب شد.
وی در پاسخ به این سؤال مبنی بر اینکه میزان درآمد پیش‌بینی شده گمرک در سال جاری تا چه میزان محقق خواهد شد، گفت: امید است تا پایان سال جاری ۱۰۰ درصد بودجه محقق شود.
مجله خبری اینترنتی گیلان
۲۹آبان


 

 

 

نمایشگاه اختصاصی کالاهای جمهوری اسلامی ایران در زمینه خودرو، مصالح و تجهیزات ساختمانی، لوازم خانگی، مواد غذایی، تجهیزات پزشکی، فرش و موکت و مبلمان امروز در باکو پایتخت جمهوری آذربایجان آغاز به کار کرد.

 به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه تجارت، این نمایشگاه که پس از سفر دکتر روحانی به کشور آذربایجان برگزار شده است، نشان از عزم و تلاش تجار و بازرگانان ایرانی جهت حضور هرچه بیشتر در بازار کشور آذربایجان دارد.

در نمایشگاه اختصاصی ایران در باکو که از امروز به مدت 4 روز دایر و آماده بازدید علاقه‌مندان است، بیش از 50 شرکت ایرانی حضور دارند.

در حال حاضر عمده اقلام صادراتی ایران به کشور آذربایجان شامل مواد غذایی، محصولات کشاورزی، مصالح ساختمانی، لوازم خانگی، مواد پتروشیمی، فرش و موکت، تجهیزات برقی،خودرو و قطعات ماشین‌آلات صنعتی است.

کشور آذربایجان از پتانسیل قابل توجهی برای انجام پروژه‌های عمرانی از جمله ساختمان‌سازی، ساخت راه، سد و پل سازی، ساخت نیروگاه و پالایشگاه و مراکز لجستیک برخوردار است.

در سال‌های اخیر صادرات کشورمان به آذربایجان افزایش یافته و امید است پس از دیدار مقامات عالی رتبه دو کشور و برگزاری همایش‌های تجاری، نمایشگاه‌ها و تبادل هیأت‌های تجاری، حجم مبادلات تجاری دو کشور بیش از پیش گسترش یابد.

به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه تجارت، قرار است در آینده‌ای نزدیک «محمدرضا نعمت‌زاده» وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز به منظور شرکت در کنفرانس «صنعت در قرن بیست و یکم» به کشور آذربایجان سفر کند.

مجله خبری اینترنتی گیلان
۲۹آبان
آلمان یکی از پیشرفته‌ترین کشورهای جهان و قدرتمندترین اقتصاد اروپا محسوب می شود. تاریخ این کشور از نظر علم و فناوری بسیار غنی است و از این رو جایگاه امروزی این کشور چندان جای شگفتی ندارد. برای حفظ و نمایش این تاریخ غنی موزه فناوری آلمان در شهر برلین مکانی مناسب محسوب می شود که یک موزه علم و فناوری است. در این مکان مجموعه بزرگی از دستاوردهای فنی تاریخی آلمان نگهداری می شوند.

در ابتدا موزه فناوری آلمان بر حمل و نقل ریلی متمرکز بود اما امروزه انواع مختلفی از فناوری های صنعتی در آن به نمایش گذاشته شده اند. بخش های جدیدی مانند سالن های نمایش دریایی و هوانوردی در موزه فناوری آلمان شکل گرفته اند. یک مرکزی علمی به نام "اسپکتروم" نیز در این موزه فعال است.

در موزه فناوری آلمان که به سال 1982 تاسیس شده و ناحیه ای به مساحت 20 هزار متر مربع را پوشش می دهد می توان طیف گسترده ای از فناوری های قدیم و جدید از مدل های کوچک کشتی ها و قطارها تا هواپیماهایی در اندازه واقعی را مشاهده کرد. در ادامه نگاه کوتاهی به این موزه زیبا که بازدیدکنندگان بسیاری را به خود جذب می کند، خواهیم داشت.

موزه فناوری آلمان (گزارش تصویری)

نمای بیرونی ساختمان موزه فناوری آلمان

مجله خبری اینترنتی گیلان
۲۹آبان


 

به گزارش مدیریت روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد انزلی، هادی تیزهوش تابان رئیس اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی استان گیلان با بیان اینکه منطقه آزاد انزلی بر توانمندی ما در توسعه و تسهیل مراودات با اعضای اتاقهای بازرگانی کشورهای حوزه خزر می افزاید، میزبانی سازمان منطقه آزاد انزلی از پانزدهمین اجلاس اتاقهای بازرگانی کشورهای حاشیه دریای خزر را نقطه عطفی در این اجلاس به منظور توسعه مبادلات تجاری کشور های حوزه خزر اعلام کرد.

تیزهوش با بیان اینکه حضور مهندس رضا مسرور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی در اجلاس چهاردهم که به میزبانی آستاراخان روسیه در اردیبهشت ماه سال جاری، با ارائه پیشنهاد میزبانی از سوی ایشان همراه شد، گفت: وینوکوروف رئیس اتاق بازرگانی و صنعت آستاراخان و رئیس کنونی اجلاس با پیشنهاد مطرح شده موافقت کرده و اردیبهشت ماه سال آینده، منطقه آزاد انزلی میزبان پانزدهمین دوره این اجلاس بین المللی خواهد بود.

رئیس اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی استان گیلان به تشریح اهداف و ظرفیتهای این اجلاس پرداخت و افزود: توسعه همکاریهای تجاری منطقه ای میان اعضاء، بررسی مشکلات موجود در حوزه تجارت، حمل و نقل کشتیهای تجاری و کامیونها میان کشورها بهمراه بررسی راهکارهای رفع موانع کسب و کار در کشورهای یکدیگر از جمله مهمترین موضوعاتی است که در این اجلاس مورد بحث و مذاکره قرار می گیرد.

وی اضافه کرد: از دیگر کارکردهای این اجلاس بین المللی در زمینه همکاری بخش خصوصی میان کشورهای عضو، استفاده از توانمندیهای طرف مقابل در خصوص بهره گیری از ظرفیتهای ارگانها و نهادهای بخش دولتی به منظور توسعه همکاریهای دو و چند جانبه است.

هادی تیزهوش تابان در پاسخ به سئوالی در ارتباط با جایگاه منطقه آزاد انزلی در اجلاس اتاقهای بازرگانی کشورهای حاشیه دریای خزر گفت: ظرفیتهای منطقه آزاد انزلی محدود به استان گیلان نیست بلکه این منطقه از نقاط قوت شمال کشور در عرصه تجارت و ترانزیت بین المللی است.

این فعال با سابقه حوزه بازرگانی اضافه کرد: وجود مزایا و معافیتهای قانونی متعدد برای جذب سرمایه گذار و فعالین اقتصادی خارجی از مزیتهای ویژه این منطقه است.

نایب رییس اتاق ایران -روسیه قرار گرفتن منطقه آزاد انزلی در کریدور شمال- جنوب که تحلیل گران اقتصادی از آن به عنوان مسیر تجاری قرن بیست و یکم یاد می کنند را دیگر مزیت این منطقه آزاد اعلام کرد و افزود: طی یک سال گذشته تعامل بسیار خوبی از سوی سازمان منطقه آزاد انزلی در خصوص توسعه همکاریها با اتاق بازرگانی استان شاهد هستیم که میزبانی این اجلاس یکی از این همکاریهای مشترک است.

 رئیس اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی استان گیلان با تصریح بر اینکه میزبانی منطقه آزاد انزلی از پانزدهمین اجلاس اتاقهای بازرگانی کشورهای حاشیه دریای خزر، فرصت بسیار مناسبی برای شناساندن ظرفیتها و فرصتهای سرمایه گذاری مشترک است، اضافه کرد: با برگزاری این اجلاس بین المللی در منطقه آزاد انزلی، علاوه بر اینکه سرمایه گذاران و فعالین اقتصادی حاضر در این اجلاس با جاذبه های حضور در این منطقه آشنا می شوند، زمینه بازشناسی توانمندیهای فعالیت در تنها منطقه آزاد شمال کشور به ایرانیان نیز فراهم می شود.

تیزهوش تابان با بیان اینکه باید تمامی اقدامات و همکاریهای لازم را برای حضور سرمایه گذاران کشورهای حاشیه دریای خزر انجام دهیم، افزود:اگر تجار و بازرگانان کشورهای منطقه از مزایا و معافیتهای قانونی این منطقه برخوردار شوند، بسیاری از مشکلات تولید و تجارت میان اعضاء در سطح کشورمان برطرف می شود.

نماینده عالی بخش خصوصی استان گیلان در پایان تأکید نمود: تمامی مسئولین استان باید برای رشد منطقه آزاد انزلی همدل و همراه شوند، چراکه توسعه منطقه آزاد انزلی با توسعه اقتصادی، تجاری و رونق فضای کسب و کار در شمال کشور همراه خواهد بود

مجله خبری اینترنتی گیلان
۲۹آبان

وقتی لامبورگینی میز می شود.

مجله خبری اینترنتی گیلان
۲۹آبان

ابراهیمی دبیر شورای مشترک اتاق ایران و ترکیه در همایش کارآفرینی و تولید ملی با اشاره به اینکه کارهای موجود و گذشته در حال از بین رفتن است، اظهار داشت: آیا احیا و تثبیت مشاغل موجود کارآفرینی محسوب نمی‌شود؟

در گذشته 355 هزار جواهرساز، طلاساز و میناکار داشتیم که اکنون فقط 50 هزار نفر از آنها باقی مانده است، در حالی که گزارش شده محرم امسال نیز یک میلیون دست پیراهن مشکی از چین وارد شده است.

دبیر شورای مشترک اتاق ایران و ترکیه گفت: یکی از اعضای اتحادیه کفش سفارش واردات ۲۰۰ هزار جفت کفش چینی داده، در حالی که ۲۵۵ هزار کفاش در کشور با بحران روبه‌رو هستند.

وی با بیان اینکه بازار جواهرات ایران به دست ترکیه افتاد، گفت: ۴ میلیارد دلار ارزش صادرات جواهرات ترکیه به دیگر کشورها است. ابراهیمی با بیان اینکه در کنار کارآفرینی نیاز به انجمن بازآفرینی داریم، تصریح کرد: ۴ میلیون دلار ارزش صادرات کشور ترکیه به روسیه بوده، در حالی که ۲۵۵ هزار کفاش ما در حال بحران هستند، وقتی کفاشی از بین برود، چرم‌سازی هم از بین خواهد رفت.

به گفته این فعال بخش خصوصی باید از دولت بخواهیم که از ورود کالاهایی که توان تولید داخل دارند جلوگیری شود.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از فارس، وی با اشاره به اینکه یک از اعضای اتحادیه کفش سفارش ۲۰۰ هزار کفش چینی داده است، گفت: چرا اصلاً باید این گونه فردی عضو اتحادیه باشد و این کار را انجام دهد، باید با همبستگی و همت مدیران و اتحادیه جلو ورود آزادانه کالا به کشور را بگیریم.

ارسال به فیسبوک
مجله خبری اینترنتی گیلان
۲۹آبان


ممکن است تصور کنید که وجود تیم‌هایی متشکل از افراد کارآمد همیشه به نفع سازمان بوده و سرمایه‌گذاری برای تشکیل تیم‌هایی از این دست همواره سودمند است، در حالی‌که چنین نیست.

تجربه نشان داده است که در حیطه توسعه سازمانی، هیچ فرمولی یافت نمی‌شود که بتوان آن را برای حل تمامی مشکلات ارائه کرد. بر همین اساس می‌توان نتیجه گرفت که تشکیل تیم و کار تیمی همیشه راه‌حل مناسبی برای ایجاد یک محیط کار بهتر نیست؛ به‌ویژه اگر هدف، ایجاد جو کاری بهتر یا ارتقای سطح بهره‌وری سازمان باشد. نگاهی به تجربه آمریکاییان در اقتباس روش «دوایر کیفیت» از ژاپنی‌ها نشان می‌دهد که تلاش‌ها برای تشکیل تیم در یک سازمان گاهی می‌تواند پیامدهای ناگواری به دنبال داشته باشد و به هرج و مرج منجر شود (دوایر کیفیت: مدلی است که بر کار تیمی و مدیریت مشارکتی تاکید داشته و نخستین بار توسط ژاپنی‌ها مطرح شده است.)
آیا تشکیل تیم و فعالیت تیمی در یک سازمان همواره به سود سازمان است؟ برای یافتن پاسخی روشن و به دور از تعصب، لازم است موقعیت‌هایی را جست‌وجو کنیم که در آن فعالیت‌های تیمی یک سازمان و سرمایه‌گذاری برای تشکیل تیم‌ها چندان نتیجه‌‌بخش نبوده است. 

مجله خبری اینترنتی گیلان
۲۹آبان

بانک مرکزی ایران، نهادی بسیار بااهمیت و وابسته به حاکمیت است که وظایف بسیار حساسی دارد. اطلاعات و آمارهایی که در این نهاد تولید و توزیع می‌شود واجد ارزش مادی هنگفتی است که تقاضای فوق‌العاده‌یی برای دستیابی به آنها وجود دارد.

به‌همین دلیل است که اطلاع‌رسانی درباره آمارهایی که به‌صورت اختصاصی در اختیار این نهاد قرار می‌گیرد حساسیت فوق‌العاده‌یی دارد. مسوولان ارشد بانک مرکزی به‌ویژه مدیران اصلی این نهاد قطعا نسبت به توزیع آمارها به‌گونه‌یی که ایجاد رانت نکند دقت‌نظر و وسواس فوق‌العاده‌یی دارند. اما احتمال اینکه در رده‌های پایین‌تر مدیریتی این اهمیت درک نشود، وجود دارد که بسیار خطرناک و تهدیدآمیز است. هر اطلاعاتی به‌ویژه اطلاعات مربوط به بانک‌ها، بازار سهام و بودجه دولت اگر بدون اطلاع مقام‌های ارشد بانک حتی چند روز زودتر در اختیار هر فرد حقیقی و حقوقی قرار گیرد رانت‌زاست و می‌تواند توسط آن افراد مورد استفاده قرار گیرد. توزیع این اطلاعات نباید به‌هیچ صورت دستمایه هر رقابتی ازجمله رقابت‌های مطبوعاتی شود. متاسفانه در رفتار برخی مدیران پایین‌تر بانک مرکزی که قطعا بدون توجه به خواست و اراده مقام‌های ارشد و رییس کل بانک مرکزی است، اطلاعات 6 ماهه مربوط به بازار پول و بازار سهام زودتر از اینکه روی سایت بانک مرکزی قرار گیرد در اختیار یک موسسه مطبوعاتی خاص قرار گرفته است. این اتفاق که برای دومین‌بار در سال 1393 رخ داد ضمن اینکه برخلاف شأن اطلاع‌رسانی بانک مرکزی است این شبهه را به ذهن می‌آورد که شاید اطلاعات دیگری نیز به‌صورت انحصاری توزیع شده است. وقتی مدیرکل روابط عمومی بانک مرکزی می‌گوید که از این مساله اطلاعی ندارد و مسوول بارگذاری اطلاعات یاد شده یک فرد از نویسندگان مجله اختصاصی نهاد پژوهشی وابسته به بانک مرکزی است و اتفاقا گردانندگان آن مجله همان کسانی هستند که در آن موسسه مطبوعاتی مسوولیت دارند، باید تاسف خورد. گلایه دوستانه نگارنده از ریاست محترم کل بانک مرکزی این است که چرا مراقبت کافی در این‌باره صورت نمی‌پذیرد. پیشنهاد می‌شود که جناب آقای سیف مساله را ساده فرض نکرده و راه هرگونه رانت‌خواری را مسدود کرده و اجازه مخدوش شدن اعتبار بانک مرکزی را ندهد. در‌صورتی‌که دراین‌باره اطلاع‌رسانی عمومی نشود تفسیرهای مبهمی می‌تواند صورت پذیرد.

مجله خبری اینترنتی گیلان