مجله خبری اینترنتی گیلان

دولت و ملت همدلی و هم زبانی

مجله خبری اینترنتی گیلان

دولت و ملت همدلی و هم زبانی

۱۲دی

فرناز جزء‌دائمی اظهار کرد: یکسری از مواد غذایی باید به ‌صورت کنترل ‌شده مصرف شود، زیرا غذاهای حاوی نمک و مصرف چربی‎ها از عوامل تاثیرگذار در بروز بیماری‏‌های قلبی و عروقی هستند؛ به همین جهت نوع چربی‎ها برای مصرف از اهمیت ویژه‎ای برخوردار است.

وی افزود: در گروه چربی‎ها، چربی‎های اشباع باعث بالا رفتن میزان گرفتگی عروق می‌شوند، زیرا این نوع از چربی‎ها فاقد پیوند دوگانه هستند و باعث می‎شوند چربی در جداره عروق رسوب کند. به همین خاطر بهتر است از روغن‎های غیراشباع، همچون چربی‎های گیاهی استفاده شود، زیرا سالم‏‌ترین نوع روغن‏‌ها هستند.

جزء‌دائمی تصریح کرد: نکته قابل ‌توجه در مصرف چربی‎ها این است که چربی‎ها در هرم مواد غذایی نیز بخش کوچکی را به خود اختصاص داده است، زیرا در طول روز با مصرف انواع مواد، چربی مورد نیاز بدن تامین می‌شود به همین خاطر مصرف روغن را باید محدود کرد تا سلامتی افراد به خطر نیفتد.

این متخصص با اشاره به مصرف نمک نیز یادآور شد: مصرف نمک را باید به حداقل برسانیم. زیرا باعث بالا رفتن فشارخون می‌شود که این مهم ارتباط مستقیمی با بیماری‎های قلبی عروقی دارد. به همین دلیل فرهنگ مصرف باید برخی مواد غذایی در جامعه تغییر کند تا به لحاظ تغذیه‎ای در جهت پیشگیری از ابتلا به بیماری‎های قلبی گام برداشته شود.

۹۳/۱۰/۱۲ موافقین ۰ مخالفین ۰
مجله خبری اینترنتی گیلان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی