
فرمول و ترکیبات تشکیل دهنده نوشیدنی معروف "Coca-Cola " منتشر شد.
پرتال خبری "Thisamericanlife.org " ادعا می کند که توانسته است لیست ترکیبات تشکیل دهنده ی کوکاکولا و مکانیسم و پروسه ی ساخت آن را پیدا کند.
فرمول کولا برای نخستین بار در سال 1886 توسط شیمیدانی به نام "جان استیت پمبرتون" کشف شد. فروش این نوشیدنی از همان سال در شهر آتلانتا، مرکز ایالت جورجیا آمریکا آغاز و سپس به 200 کشور جهان صادر شد.
در حال حاضر، از فرمول ترکیبات تشکیل دهنده و پروسه ی ساخت نوشیدنی "Coca-Cola " در زیرزمینی در شهر آتلانتا نگه داری می شود. این زیرزمین به صورت تمام وقت یا به عبارتی 24 ساعته، تحت کنترل و نگهبانی است.
بر اساس اطلاعات دریافتی از سایت این کمپانی، ترکیبات تشکیل دهنده ی کولا بدین شرح است:
84،9 گرم جوهرلیمو، 30 شکر (مقدار مشخص نشده است)، 9،5 لیتر آب، 94 میلی لیتر آب لیموی سبز، 28،3 گرم وانیل و 42،5 گرم کارامل.
برای درست کردن شربت نیز به 226،4 گرم الکل، 20 قطره روغن (عصاره) پرتقال، 30 قطره روغن (عصاره) لیمو، 10 قطره روغن جوزهندی، 5 قطره عصاره گشنیز و 10 قطره روغن نرولی نیاز است.
خواندن کامل متن: http://persian.ruvr.ru/news/2014_10_28/279298916/